Nasze produkty

Rodzynki

Specyfikacja produktu

RODZYNKI KONWENCJONOWANE

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  STANDARD JAKOŚCI
Kolor  Żółty
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (6 mm) do (10 mm) (standowy rozmiar)
Sztuk na 100 g  Od 280 do 330 (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 1% max
Łodygi nasadki 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 16%
Ochratoksyna
0,003 max
Aflatoxin B1 Nie znaleziono Nie stwierdzono
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń  <10000 KBE/g (cfu/gr)
Drożdże  <100 KBE/g (cfu/gr)
Bakterie coli w 50/gr
Salmonella w 50/gr

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 265
Białko 2,6 g
Węglowodany
71 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0,4 g
Cholesterol
0 mg
Błonnik
7 g
Witamina B1
0,16
Witamina B2
0,10

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 12,5 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +0 do +5 C
  24 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

Migdały Wyróżniony

Specyfikacja produktu

MIGDAŁY

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor średni brąz (od jasnego do ciemnego)
Smak Słodki
Rozmiar mieszany (nieskalibrowany)
Spójność Ostra w skorupkach
Materiał obcy Minimal (0,3%)
Zanieczyszczenia 1% max
Wady 3% max
Uszkodzenia 2% max
Podzielone i złamane 7% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Moisturenut -11%, jądro –7%
Popiół 24%
Pozostałości pestycydów Zgodnie z limitami EC1881 / 2006
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Aflatoksyny i inne zanieczyszczenia Zgodnie z limitami EC1881 / 2006
Liczba płytek tlenowych <100000 cfu / g
Pleśń 10 000 cfu / g
Enterobacteriacea 1000 cfu / g
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
   
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 570
Białko 21,26
Węglowodany
19,74 g
Całkowita zawartość tłuszczu
52,21 g
Cholesterol
0 mg

 

Pakowanie

Karton 6 kg lub worki PE 20 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie

 

Przechowywanie +10 do +16 w suchym miejscu
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Śliwki suszone

Specyfikacja produktu

ŚLIWKI SUSZONE

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor Ciemnoniebieski do czarnego
Typ Cały, pestka
Rozmiar 70/80
Klasa A
Smak Słodko-kwaśny
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 3% max
Uszkodzenia 6% max
Uszkodzenia cięte 3% max
Konserwant E202 (400 ppm)

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
Pozostałości pestycydów Nie znaleziono lub w EC1881 / 2006 MRL
Altoxyny Nie znaleziono (lub mniej niż 4 ppb łącznie z 2 ppb B1 maks.)
Ochratoxyna nie znaleziona (lub w granicach 2 ppb, ale mniej niż 10 ppb max)

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń <10000 cfu / g
Drożdże <1000 cfu / g
Bakterie coli <2500 CFU / g
Ogólna liczba drobnoustrojów <2500 CFU / g
Salmonella w 25g
Żywe owady Nie stwierdzono

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 256
Białko 2,3
Węglowodany
57,5
Całkowita zawartość tłuszczu
0,7 g
Cholesterol
0 mg
Sód
10 mg
Błonnik
9 g
Fosfor 83 (mg)
Magnez 100 (mg)
Wapń 80Ash (g) 2

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie

 

Przechowywanie Przechowywać w ciemnym miejscu w temperaturze 0 do +5
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Melon Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 Melon

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  jasny
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Pestki słonecznika Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 PESTKI SŁONECZNIKA

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  czarno-biała
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Pestka moreli Wyróżniony

Specyfikacja produktu

PESTKA MORELI

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  orzechowy
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 238
Białko 3,65
Węglowodany
77 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
1,25 mg
Błonnik
5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,6 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Papryka mielona Wyróżniony

Specyfikacja produktu

 PAPRYKA MIELONA

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  czerwony
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Groch Wyróżniony

Specyfikacja produktu

GROCH

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE  NAJWYŻSZA JAKOŚĆ 
Kolor  zielony
Smak  Słodki
Rozmiar  Od (36 mm) do (20 mm) (standowy rozmiar)
Ilość na 1 kg  Od 100 do 220 sztuk na kg (według rozmiaru)
Materiał obcy Nie znaleziono
Zanieczyszczenia 1% max
Odbarwienia 1% max
Uszkodzenia 2% max
Uszkodzenia cięte 1% max

 

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNE MAX
Wilgotność 24%
SO2 1800 ppm(<2000 ppm)
SPC 1000/g max
H2O 23%
Pozostałości pestycydów Nie stwierdzono
Żywe owady Nie stwierdzono

 

WŁAŚCIWOŚCI MIKROBIOLOGICZNE MAX
Pleśń 100/g max
Drożdże 100/g max
Bakterie coli <10/g max
Salmonella w 25g

 

METALE CIĘŻKIE
MAX POZIOM
Kadm <0,03 mg/kg
Aflatoxin B1 Nie stwierdzono
Rtęć <0,01 mg/kg
Arsen <0,02 mg/kg
Ochratoksyna
0,002 max

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE
na 100g
Kalorie (energia) (Kcal) 567
Białko 25,80
Węglowodany
16,13 g
Całkowita zawartość tłuszczu
0 g
Cholesterol
0 mg
Sód
18 mg
Błonnik
8,5 g
Cukry 61 g
Żelazo 4,58 mg

 

Pakowanie

Pudełko kartonowe 10 kg

Wszystkie materiały użyte w odniesieniu do produktów to Food Grade i odpowiednie w tym opakowania produktów

Alergen Nie alergen
GMO Produkt nie zawiera organizmów zmodyfikowanych genetycznie
Treated SO2

 

Przechowywanie +5 do +20
  12 miesięcy (gdy utrzymywana jest w zalecanej temp)

 


 

 

Subskrybuj to źródło RSS
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gk5007/public_html/euro-azja.pl/templates/gk_steakhouse/html/com_k2/templates/default/category.php on line 199